UX / UI

🧑🏼‍🎨 Dissenys que fan la diferència 🎨

Descobreix els nostres projectes d’experiència d’usuari i interfície (UX/UI). Treballem a consciència la conceptualització, el disseny d’interfícies i la millora de les funcionalitats digitals per crear una experiència més intuïtiva, agradable i accessible pels usuaris.

SempreViva

Portal e-commerce de productes florals on ofereixen rams, regals, tallers i complements especialitzats per a dies per inoblidables.

Power Events

Portal web de Power Events, una empresa dedicada a l’organització professional d’esdeveniments i activitats personalitzades.

Click & Find STONE

El buscador de Pedra Natural més complet del mercat, on trobaràs tot l’stock online disponible dels millors materials naturals per a construcció i disseny amb pedra.

Marc Rovira

Web personal freelance que ofereix servei de fotografia d’arquitectura exterior i interiors residencials i comercials.

WeTown

WeTown és l’APP municipal que connecta l’ajuntament amb la ciutadania mitjançant un canal de comunicació directe, dinàmic i participatiu. 

Gaia Engine

Moderna aplicació online de gestió de processos Gaia Engine, dissenyada per a la digitalització de registres i documents relacionats amb l’exploració geogràfica.

Caladero

Portal web empresarial per un dels principals productors de peix d’Europa per oferir productes i serveis de logística de refrigerats i congelats.

MoreHoliday

Portal web de reserves especialitzat en el lloguer de cases rurals, vil·les i apartaments turístics d’alta qualitat a tota la província de Girona.