PROJECTES

Aquí tens un tastet dels projectes que s’han atrevit a dir GO Digital!

*Estratègia! 🚀 Comunicació, estratègia i solucions digitals tot en un! 🌏

*Software que fa magia! 🪄 Transformem idees en codis que molen 💻✨

*El món UX/UI: 🧑🏼‍🎨 Dissenys que fan la diferència 🎨

Testo Food Safety

Aplicació software dedicada a la gestió de productes alimentaris de comerços i restauració. Centrat en la funcionalitat i per ser utilitzada en tauletes digitals Android.

SempreViva

Portal e-commerce de productes florals on ofereixen rams, regals, tallers i complements especialitzats per a dies per inoblidables.

Power Events

Portal web de Power Events, una empresa dedicada a l’organització professional d’esdeveniments i activitats personalitzades.

Click & Find STONE

El buscador de Pedra Natural més complet del mercat, on trobaràs tot l’stock online disponible dels millors materials naturals per a construcció i disseny amb pedra.

Marc Rovira

Web personal freelance que ofereix servei de fotografia d’arquitectura exterior i interiors residencials i comercials.

WeTown

WeTown és l’APP municipal que connecta l’ajuntament amb la ciutadania mitjançant un canal de comunicació directe, dinàmic i participatiu. 

Gaia Engine

Moderna aplicació online de gestió de processos Gaia Engine, dissenyada per a la digitalització de registres i documents relacionats amb l’exploració geogràfica.

Caladero

Portal web empresarial per un dels principals productors de peix d’Europa per oferir productes i serveis de logística de refrigerats i congelats.

MoreHoliday

Portal web de reserves especialitzat en el lloguer de cases rurals, vil·les i apartaments turístics d’alta qualitat a tota la província de Girona.

CODIGITAL COCREATE COLLABORATE COOPERATE